دنیای آی تی
اخبار دنیای آی تی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
چهار شنبه 18 مرداد 1391برچسب:, :: 18:53 ::  نويسنده : سعید
مایكروسافت ابزار رایگان Attack Surface Analyzer را منتشر كرد. این ابزار می تواند به مدیران شبكه، متخصصان امنیت IT یا تولیدكنندگان نرم افزار كمك نماید تا متوجه شوند نصب برنامه های جدید چه تاثیری بر روی امنیت سیستم عامل ویندوز می گذارد.
این ابزار براساس كلاس هایی از ضعف های امنیتی شناخته شده اسكن را انجام می دهد كه می توانند به عنوان فایل ها، كلیدهای ثبت، سرویس ها، كنترل های ActiveX مایكروسافت و سایر پارامترهای ایجاد شده یا تغییر یافته بوسیله برنامه های جدید معرفی شوند.
این ضعف ها می توانند به صورت فایل های اجرایی، دایركتوری ها، كلیدهای ثبت یا فرآیندهایی با لیست های كنترل دسترسی (ACL) ضعیف شناسایی شوند. این ابزار هم چنین سرویس هایی با زمان های راه اندازی مجدد سریع كه می توانند بوسیله عبور از ASLR مورد حمله قرار بگیرند و تغییرات قوانین فایروال ویندوز یا خط مشی امنیتی اینترنت اكسپلورر را شناسایی می كند. این ضعف ها و بسیاری از نقاط ضعف دیگری كه این ابزار شناسایی می كند می توانند به انواع مختلفی از حملات كمك نمایند از جمله حملاتی كه به مهاجمان اجازه می دهند تا كنترل سیستم را بدست آورند، كدهای مخرب را اجرا نمایند یا به داده های حساس دسترسی یابند.
در حال حاضر این ابزار توسط گروه های محصول داخلی مایكروسافت استفاده می شود و نسخه عمومی بتا آن از ژانویه 2011 برای دانلود در دسترس عموم قرار داشته است. نسخه 1.0 آن روز پنج شنبه منتشر شد، در این نسخه عملكرد ابزار به طور قابل توجهی بهبود یافته است و برخی مشكلات برطرف شده اند.
این ابزار دارای نسخه های 32 بیتی و 64 بیتی می باشد و هم چنین ویندوز ویستا و نسخه های جدیدتر سیستم عامل مایكروسافت از جمله ویندوز 8 و ویندوز سرور 2012 را پشتیبانی می كند.
سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 1:26 ::  نويسنده : سعید

گرچه رمزهای عبور رایج‌ترین روش احراز هویت محسوب می‌شوند، اما با این وجود این روش به عنوان ضعیف‌ترین شکل حفاظت محسوب می‌شود و همین مساله ایجاب می‌کند در انتخاب رمزهای عبور دقت بیشتری صورت گیرد.

به گزارش فاوانیوز به نقل از ایسنا، رمزهای عبور در صورتی که هوشمندانه انتخاب شده و به درستی مدیریت شوند، می‌توانند بسیار کارآمد باشند اما قطعا در این زمینه باید دقت ویژه‌ای صورت بگیرد.
 



ادامه مطلب ...
سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 1:21 ::  نويسنده : سعید

یکی از روش‌های بسیار رایج کلاهبرداری اینترنتی فشینگ و دسکتاپ فشینگ است، اما میزان آشنایی کاربران با این شیوه چقدر است و در صورت رویارویی با آن میزان توانایی آنان برای مقابله با این پدیده چگونه خواهد بود؟

به گزارش فاوانیوز به نقل از ایسنا، در شیوه فشینگ کلاهبردار با ساختن صفحه جعلی که معمولاً آدرس این صفحه جعلی با آدرس سایت اصلی دارای تفاوت جزئی است اقدام به دریافت اطلاعات حساب و رمزهای عبور کاربر می‌کند، در حالی که در دسکتاپ فیشینگ صفحه جعلی دارای تمام مشخصات و حتی آدرس یکسان با صفحه اصلی است و این شگرد نیازمند اجرای یک بدافزار روی سیستم قربانی است که روش تشخیص دسکتاپ فیشینگ برای کاربران معمولی دشوار است زیرا اقدامات مجرمانه پشت پرده صورت می‌گیرد.

با توجه به گسترش روز افزون این دسته از جرایم و برای جلوگیری از به دام افتادن در فشینگ لازم است کاربران به آدرس سایت دقت کنند و از لینک‌هایی که در سایت‌ها یا ایمیل‌ها برای آنان آورده شده برای ورود به صفحات پرداخت الکترونیکی استفاده نکنند.

کارشناسان پلیس فتا برای مقابله با دسکتاپ فشینگ به کاربران توصیه کردند که از نسخه‌های قدیمی ویندوز عامل مانند ویندوز XP استفاده نکنند و بصورت مرتب اقدام به بروزرسانی سیستم عامل خود کنند.آنان از کاربران خواسته‌اند آنتی‌ویروس مناسب روی سیستم خود داشته باشند و آن را بروز کنند و از مرورگرهایی استفاده کنند که حاوی لیستی از سایت‌های طراحی شده توسط کلاهبرداران اینترنتی معروف هستند و سایتی که قصد بازدید از آن‌ را دارند با لیست درون خود مقایسه می‌کنند، مانند IE7 , MOZILLA , FIREFOX, OPERA

پلیس فتا در ادامه توصیه‌های خود با بیان اینکه کابران باید مرورگر اینترنتی خود را همیشه بروز کنند از آنان خواسته از دانلود و اجرای فایل‌های پیوست ایمیل‌های مشکوک و ناشناس جدا خودداری و نرم افزارهای مورد نیاز خود را از سایت‌های معتبر دارای اصالت، دانلود و از دانلود نرم‌افزارهای مشکوک خودداری کنند. در پرونده‌ای که اخیرا در پلیس فتا رسیدگی شد، مجرم با آلوده‌کردن سیستم قربانیان از طریق فریب وی برای دانلود و نصب بدافزار، اقدام به اجرای شگرد دسکتاپ فیشینگ روی تعداد زیادی رایانه شخصی کرده بود.
 

سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 1:17 ::  نويسنده : سعید

گوگل اعلام کرد نقص نرم افزاری در نرم افزار مسنجر این شرکت موسوم به google talk سرانجام برطرف شده است.

به گزارش فاوانیوز به نقل از فارس ، گوگل که به همین علت با اعتراضات گسترده کاربران مواجه شده از آنان عذرخواهی کرده است.

کاربرانی که طی یک روز گذشته تلاش کرده بودند به حساب کاربری خود در این سرویس دسترسی پیدا کنند، شاهد اختلال گسترده آن بوده اند. در مواردی هم که کاربران توانسته بودند با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد حساب خود شوند در عمل نتوانسته بودند پیامی ارسال نمایند.

برخی کاربران هم از عدم امکان دسترسی به فهرست تماس ها یا ارسال کامل پیام های خود گلایه کرده بودند.این مشکل محدود به رایانه های شخصی نبوده و کاربران سیستم عامل آندروید هم از وجود مشکل مشابهی شکایت کرده اند.

گوگل در حالی از رفع این مشکل خبر داده که در مورد علت وقوع آن هیچ اطلاع رسانی نکرده است. مشکل یاد شده محدود به کاربران ویندوز نبوده و کاربران مک هم از وجود آن شکایت کرده اند.

سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 1:16 ::  نويسنده : سعید
فاوانیوز : بازی رایانه ای سیاووش بر اساس داستان های حماسی شاهنامه و با حمایت بنیاد ملی بازی های رایانه ای در استودیو بازی سازی «سورنا» تولید شد.
 


ادامه مطلب ...
سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 1:12 ::  نويسنده : سعید

فاوانیوز:چندی پیش منابع مختلف از حضور بیش از چهار هزار نوع ویروس برروی سیستم‌های رایانه‌یی خبر داده بودند اما این که اکنون با توجه به رشد حملات سایبری تعداد این ویروس‌ها تا چه میزان گسترش پیدا کرده جای سوال دارد. در این زمینه معاون گسترش فناوری سازمان فناوری اطلاعات بر این باور است که اگرچه ممکن است تعداد این ویروس‌ها کمی بالا باشد اما خطری جدی از بابت آن‌ها کاربران را تهدید نمی‌کند.

اسماعیل رادکانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وجود بیش از 4 هزار ویروس در فضای رایانه‌یی کشور اظهار کرد: آمار دقیقی از تعداد ویروس‌های موجود در دست نیست، اما گاه سایت‌هایی که خود اقدام به ساخت آنتی‌ویروس‌ها می‌کنند، به این نکته اشاره دارند که هر آنتی‌ویروس تاکنون چندین نوع ویروس را شناخته است و شاید با توجه به این آمارها بتوان به آماری نسبی در زمینه‌ ویروس‌های فعال در فضای مجازی دست‌ یافت. البته نباید نگرانی بابت این موضوع وجود داشته باشد، بلکه برای مواجه با این مشکلات لازم است آگاهی‌های خود را بالاتر ببریم.

رادکانی در ادامه یاد‌آور شد: تمام این ویروس‌ها با نیت سازمان‌یافته طراحی نشده‌اند و در میان آن‌ها ممکن است تنها برخی ویروس‌ها به نیت اقدامات خاص طراحی شده باشند، به هر صورت توصیه ما به کاربران فضای مجازی آن است که برای مقابله با انواع ویروس‌ها از آنتی‌ویروس‌هایی استفاده کنند که قابلیت بروزرسانی داشته باشند.
 

فاوانیوز: گوگل روز گذشته اعلام کرد که اطلاعات شخصی کاربران را از سرویس جنجالی نمای خیابانی خود پاک نکرده است.


به گزارش فاوانیوز به نقل از فارس ، این شرکت با ارسال نامه ای رسمی برای اداره ICO در انگلیس به تخلف خود در این زمینه اذعان کرده است.این در حالی است که قرار بود گوگل 18 ماه قبل اطلاعات شخصی کاربران را که از این طریق جمع آوری کرده بود، پاکسازی کند.

گوگل در جریان عکس برداری از خیابان های شهرهای مختلف انگلیس به طور عمدی و غیرقانونی اطلاعات شخصی کاربران شبکه های وای – فای مجاور را هم جمع اوری می کرد و پس از افشای این مساله قول داد تا تمامی این اطلاعات را حذف کند. تخلف گوگل در این زمینه مدیران محلی آن در کشورهای مختلف را بارها و بارها به دادگاه کشاند.

گوگل مدعی است بخش عمده اطلاعات شخصی کاربران را در انگلیس پاکسازی کرده، اما هنوز بخش اندکی از این اطلاعات را که متعلق به انگلیس و دیگر کشورهاست حذف نکرده است. این شرکت خطای انسانی را عامل این مساله دانسته و قول داده آن را جبران کند.
سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 1:8 ::  نويسنده : سعید

اگر جزو آن دسته از کاربرانی هستید که تلفن همراه خود را گم می کنند یا نگران سرقت آن هستید، نرم افزار این هفته برایتان بسیارمفید است.
با استفاده از این نرم افزار با نام Find My Phone ، هرگاه تلفن همراه شما گم یا دزدیده شود، 2 امکان اساسی در اختیارتان قرار می گیرد: اول این که کافی است یک پیام کوتاه (با متن Find me) به گوشیتان بفرستید تا نرم افزار Find My Phone به طور خودکار و با استفاده از GPS ، پیام کوتاهی حاوی مختصات جغرافیایی خود را برای شما ارسال کند، این پیام کوتاه همچنین حاوی لینکی برای استفاده در برنامه «گوگل مپ» است. امکان دوم هم این است که می توانید با فرستادن پیام کوتاه دیگری (با متن Ringaloud) به گوشی همراه گم شده دستور بدهید که با بلندترین صدای ممکن اقدام به پخش زنگ هشدار بکند تا مکان آن (اگر در نزدیکی شماست) پیدا شود.با این حال امکانات دیگری نیز در این برنامه قرار داده شده است که از طریق فرستادن یک پیام کوتاه، می تواند اطلاعات دیگری را نیز ارسال کند مانند این که اگر سارق سیم کارت را تغییر دهد، این برنامه شماره تلفن سیم کارت جدید را برای شما می فرستد.
آدرس دریافت برنامه به حجم 270 کیلو بایت برای سیستم عامل آندروید 2.2 به بالا
 

سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 1:4 ::  نويسنده : سعید

اگر از دریافت ایمیل های گوناگون و فراوان از شرکت ها و موسسه های مختلف خسته شده اید و یا مایل به دریافت و خواندن ایمیل های برخی افراد نیستید، با ما همراه شوید تا ترفندی را به شما آموزش دهیم که بتوانید آدرس این ارسال کننده های ایمیل را قرنطینه کنید.در سایت یاهو این امکان برای کاربران قرار گرفته است تا در صورت تمایل آدرس هایی را Block کنند تا زمانی که از آن آدرس ها ایمیلی برایشان ارسال شد، مانند ایمیل های دیگر وارد Inbox نشود. برای این منظور وارد صفحه ایمیل خود شوید و بالای سمت راست صفحه روی عبارت Mail Options کلیک کنید. در صفحه ای که ظاهر می شود از سمت چپ روی گزینه Spam کلیک کنید. برای Block کردن یک آدرس تنها کافی است آدرس مورد نظر را در کادر Blocked Email Addresses تایپ و روی دکمه Add کلیک کنید. همچنین اگر مایل به Block کردن آدرس های متعدد هستید، همین مرحله را برای دیگر آدرس ها نیز تکرار کنید. در یاهو امکان قرنطینه کردن حداکثر ۵۰۰ آدرس وجود دارد. در نهایت ایمیل های بلاک شده در کادر مستطیلی شکلی در وسط صفحه به نمایش در خواهد آمد.در صورتی که از Block کردن یک آدرس منصرف شدید و مایل به برداشتن قرنطینه از آن هستید، دوباره وارد همین صفحه شوید و آدرس مورد نظر را از فهرست انتخاب و روی دکمه Remove Block کلیک کنید.
 

سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:, :: 1:2 ::  نويسنده : سعید

خلاصی از شر یک ویروس برخی مواقع آسان بوده ولی بعضی اوقات به اندکی تدبیر و زیرکی نیاز دارد.



ادامه مطلب ...
دو شنبه 9 مرداد 1391برچسب:, :: 14:32 ::  نويسنده : سعید

لینوکس یکی از این سیستم عامل‌هاست که بنابر آخرین آمارها سهمی کمتر از 1.7 درصد بازار رو به خودش اختصاص داده اما طرفدارای این سیستم عامل اونو به نوعی بهترین سیستم‌عامل دنیا می‌دونن. طرفدارای لینوکس این استدلال رو مطرح می‌کنن که کاربرای لینوکس بدون هیچ اجباری به سراغ این سیستم عامل میان و از روی علاقه اونو انتخاب می‌کنن و به اون وفادار می‌مونن و به این موضوع تاکید دارن که این موضوع فقط در لینوکس اتفاق می‌افته.



ادامه مطلب ...
دو شنبه 9 مرداد 1391برچسب:, :: 14:22 ::  نويسنده : سعید
ارتش آمريکا در گزارش اخير خود، از طرحهاي پنتاگون براي فعاليت جاسوسي و اطلاعاتي اين سازمان در داخل آمريکا و ديگر کشورهاي دنيا، پرده برداشت.


ادامه مطلب ...


Alternative content




آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 3
بازدید کل : 3290
تعداد مطالب : 219
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1