وی با بیان اینکه روابط عمومی الکترونیک در دو محور خلاقیت و نو آوری بنا شده است گفت: با روابط عمومی الکترونیک انتقال اطلاعات تازه تر و کم هزینه تر انجام می شود.
جلالی در ادامه به تقویت جایگاه علم و فناوری در فضای سایبر در تحقق شعار تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در تولید علم رتبه نخست را در منطقه و رتبه هفدهم را در جهان دارد.
وی افزود: ایران در سال 2010 میلادی به لحاظ رشد علمی رتبه نخست را در جهان داشته است اما مساله این است که ما فناوری نداریم.
رییس کمیته دولت الکترونیک در تحول نظام اداری کشور همچنین به نقش فناوری در اقتصاد اشاره کرد و گفت: در سال 1970 میلادی 40 درصد اقتصاد جهان بر مبنای فناوری بوده است و این رقم در سال 2010 به 78 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته نقشه راه خدمات دولت الکترونیک در هیات دولت به تصویب رسید گفت: مردم، دستگاه های دولتی، بخش خصوصی و کارمندان ذی نفعان اصلی خدمات دولت الکترونیک هستند.
به گفته جلالی، براساس سند تنظیم شده همه دستگاه ها مکلف هستند هر نوع نرم افزار و برنامه خود را با سند یاد شده تطبیق دهند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه ارائه خدمات باید از شکل 'دولت به مردم' به صورت دولت با مردم در آید گفت: رسیدن به این مهم مستلزم اجرای دولت الکترونیک و آغاز به کار شهرهای الکترونیک است.
جلالی در ادامه از تدوین یک راهبرد برای شورای عالی فضای مجازی خبر داد و گفت: براساس راهبرد تدوین شده سهم دولت در برنامه پنجم توسعه 90 درصد و سطح امنیت قزمز است.
وی ادامه داد: در راهبرد تدوین شده سهم دولت در برنامه ششم توسعه 50 درصد و سطح امنیت زرد و سهم دولت در برنامه هفتم توسعه 10 درصد و سطح امنیت نیز سبز پیش بینی شده است.
نظرات شما عزیزان: