دنیای آی تی
اخبار دنیای آی تی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان

 فرنگ: سرويس GPRS سيم‌كارت‌هاي ديتاي رايتل، سرعت ۱۲۸ كيلوبيت بر ثانيه دارد كه اين ميزان ثابت بوده و بين چند مشترك به اشتراك گذاشته نمي‌شود.

 
رايتل: سرعت اينترنت سيم‌كارت‌هاي ديتا 128 كيلوبيت بر ثانيه خواهد بود

به گفته مدير عامل اپراتور سوم تلفن همراه كشور، سرويس GPRS سيم‌كارت‌هاي ديتاي رايتل، سرعت ۱۲۸ كيلوبيت بر ثانيه دارد كه اين ميزان ثابت بوده و بين چند مشترك به اشتراك گذاشته نمي‌شود.

به گزارش ايتنا حميد فرنگ، مدير عامل رايتل در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: تعرفه‌هاي سيم‌كارت ديتا با سيم‌كارت‌هاي معمولي متفاوت است و تكنولوژي بسيار جديدي از سيم‌كارت‌هاي ديتا را ارائه مي‌كند.

او درباره اين كه اين اپراتور با وجود محدوديت در پهناي باند، چگونه‌ سرويس مكالمه تصويري ارائه خواهد كرد، گفت: اپراتور سوم در حال حاضر قابليت ارائه نسل سوم را داراست اما در ارائه خدمات بر اساس قوانين و مقررات تعيين شده عمل مي‌كند.

وي تاكيد كرد: شبكه ما در تهران كامل است ولي تجاري نبوده و در حال تست است و هر زمان كه قرار بر راه‌اندازي آن باشد، اطلاع‌رساني مي‌كنيم.

به گزارش ايسنا، نرخ تعرفه ارسال پيامك فارسي از سيم‌كارت‌هاي رايتل ۱۰۵ريال و پيامك لاتين در اين سيم‌كارت‌ها ۱۹۵ريال است و تعرفه تماس تصويري از سيم‌كارت‌هاي رايتل، دقيقه‌اي ۱۴۹۵ ريال اعلام شده است.

نرخ مکالمه با سيم‌کارت‌هاي رايتل براي هر دقيقه ۵۵۵ ريال در اين شبکه، ۶۲۵ ريال براي ارتباط با ساير شبکه‌ها خواهد بود.
همچنين نرخ سرويس پيام چندرسانه‌يي MMS براي ۳۰۰ کيلوبيت ۴۰۰ ريال است.

سيم‌كارت‌هاي «رايتل» نسل جديد با قابليت‌هاي بسياري هستند كه شاخص‌ترين آن ارتباط تصويري است كه تا به امروز در كشور قابل ارائه نبود.

رايتل سه نوع سيم‌کارت دايمي، اعتباري و ديتا عرضه مي‌کند که قيمت سيم‌کارت دايمي ۱۲۰ هزار تومان و قيمت سيم‌کارت‌هاي اعتباري و ديتا ۲۰ هزار تومان تعيين شده است.

دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:, :: 1:16 ::  نويسنده : سعید

کارشناسان در ماه گذشته، به وجود مشکلات نرم‌افزاری در شبیه‌ساز فضاپیمای اژدها پی بردند.

 
مشکلات نرم‌افزاری، اژدها را زمین‌گیر کرد

بروز مشکلات نرم‌افزاری، پرواز فضاپیمای «اژدها»را به تعویق انداخت.

به گزارش ايتنا از شماران سيستم به نقل از پایگاه اینترنتی اسپیس فلایت ناو، این فضاپیما به شرکت اسپیس‌ایکس (SpaceX) تعلق دارد.

ایلان ماسک مدیر اسپیس‌ایکس چندی پیش اعلام کرد سفینه فضایی اژدها در ماه آوریل به ایستگاه فضایی بین‌المللی ملحق خواهد شد.

این در حالی است که وی پیشتر از پرتاب اژدها در ماه دسامبر خبر داده بود ولی بروز مشکلات نرم‌افزاری، این پروژه را چند ماه به تعویق انداخت.

در ماه ژانویه نیز یک مدیر ارشد سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا از شناسایی مشکل در نرم‌افزار شبیه‌ساز این فضاپیما و به روزرسانی آن خبر داده بود.

آقای ماسک از حجم زیاد کارهایی که در هفته‌های پیش‌رو باید در این خصوص انجام شود، سخن گفت و بخش عمده‌ای از این کارها را «درستی‌سنجی عملکرد سیستم‌های ناکامی – پاسخ» فضاپیما عنوان کرد.

وی با اشاره به این که اژدها به گونه‌ای طراحی شده که می‌تواند تقریباً دو شکست از هر چیزی را تحمل کند، اظهار داشت: ما باید مطمئن شویم که سیستم‌های خطایاب در تمام حالات و شرایط به درستی کار می‌کند.

میزان تحمل‌پذیری خطا در اژدها موضوع مهمی است و از آنجا که این فضاپیما فقط چند متر پایین‌تر از ایستگاه فضایی بین‌المللی حرکت می کند، اهمیت آن بیشتر نمایان می‌شود.

کارشناسان در ماه گذشته، به وجود مشکلات نرم‌افزاری در اژدها پی بردند.

در ماه نوامبر سال گذشته، بخش عمده نرم‌افزارهای به کار رفته در اژدها به ناسا تحویل داده شد و ناسا یک ماه پس از آن، در ماه دسامبر، تحلیل‌های کامل و دقیق خود بر این نرم‌افزارها را به پایان رساند.

تمامي شبكه‌هاي اجتماعي، ابزارهايي را در اختيار كاربران خود مي گذارند كه نسبت به تنظيم حوزه حريم خصوصي خود اقدام كنند با استفاده از اين ابزارها مي‌توان دسترسي ديگران را محدود كرد.

 
توصيه پليس فتا به كاربران شبكه‌هاي اجتماعي: مراقب جعل هويت باشيد


 


ادامه مطلب ...

رييس شوراي رقابت درباره سيم‌كارت‌هاي رايتل و تعرفه مربوط به مكالمه با آن گفت:‌ انتظارمان اين است كه اپراتور سوم هرچه سريع‌تر پيشنهاداتشان را در اين زمينه به شوراي رقابت ارائه دهد.


به گزارش ايتنا جمشيد پژويان در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: گاهي شاهديم كه برخي سازمان‌ها و نهادها به وظايف شوراي رقابت آگاهي ندارند، بنابراين در اين مواقع وظيفه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات است كه با آگاهي دادن، آنها را مطلع كند.

وي افزود: زماني كه اپراتور سوم تلفن همراه تعرفه‌هايش را براي نهايي و تصويب شدن به رگولاتوري ارائه داد، اين وظيفه سازمان تنظيم مقررات ارتباطات بود كه آنها را با اين موضوع آشنا كرده و به آنها راهنمايي كند كه كار نهايي كردن تعرفه‌ها، وظيفه شوراي رقابت است.

رييس شوراي رقابت تاكيد كرد: رگولاتوري بايد به وظايف فني و تكنيكي خود بپردازد و ما نيز به وظايف خودمان و اين به نفع كشور نيز خواهد بود؛ انتظار ما از رگولاتوري و سازمان‌هاي مشابه همكاري در اين زمينه است.

وي ادامه داد: قوانين به ما اختيارات لازم را داده است و اگر در اين زمينه اقدامي صورت نگيرد و سيم‌كارت‌هاي رايتل با تعرفه‌هاي مصوب رگولاتوري واگذار شوند شايد درنهايت به اقدام قانوني و قضايي مجبور شويم اما تمايل داريم كه اين موضوع دوستانه حل شود.
 

وزیر ارتباطات ارائه پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه را مشروط به راه‌اندازی اپراتور چهارم دانست و گفت: قانونی به نام مصادیق محتوای مجرمانه در کشور وجود دارد که تعیین می‌کند امکان دسترسی به چه سایت‌هائی نباید وجود داشته باشد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از فارس، رضا تقی پور با اشاره به ارائه پهنای باند 2 مگابیت بر ثانیه برای تماشای شبکه‌های تلویزیونی گفت: هم اکنون به صورت آزمایشی، به تعداد محدودی از مشترکان پهنای باند 2 مگابیت بر ثانیه ارائه شده که می‌توانند از شبکه‌های تلویزیونی استفاده کنند.

* پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه با راه‌اندازی اپراتور چهارم

تقی پور در پاسخ به این سوال که وعده پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه چه شد، گفت: ارائه پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه نیز در برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد؛ اما مشکل این بوده که در حرف‌های گذشته، صراحت به زمان نداشتیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه به طور قطع، نیازمند شبکه دسترسی فیبرنوری است که این شبکه را نیز قصد داریم به صورت اپراتور چهارم و یک شبکه مستقل اجرا کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: مقدمات این اپراتور نیز آماده شده است؛ کارهای طراحی کلی و مفهومی انجام شده و پروانه اپراتور در حال آماده‌سازی است که به محض اینکه پروانه آماده شود، عملیات اجرایی می‌تواند آغاز شود.

* پیش بینی حداقل 5 میلیون مشترک اپراتور چهارم در 5 سال آینده

تقی پور در پاسخ به این سوال که "بعد از صدور پروانه، فیبرکشی‌ها آغاز خواهد شد، گفت: هم‌اکنون حدود 130 هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور داریم و بخش عمده‌ای از فیبر مورد نیاز در اپراتور چهارم، هم‌اکنون موجود است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در حال حاضر فیبرنوری به در منازل و کسب و کار نرفته اما تلاش می‌کنیم که در شبکه اپراتور چهارم، از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم.
وی افزود: تصور می‌کنم که اگر این کار کلید بخورد، ظرف مدت کوتاهی اپراتور شبکه دسترسی فیبرنوری، بتواند مشترک بپذیرد.
تقی پور خاطر نشان کرد: پیش‌بینی کرده‌ایم که ظرف 5 سال برنامه پنجم این اپراتور، حداقل 5 میلیون مشترک داشته باشد که احتساب زمان‌بندی از زمان اعطای پروانه آغاز خواهد شد.

* اپراتور چهارم در سال نخست پروانه، تعهدی ندارد

تقی پور در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه" چه زمان‌بندی ای برای اعطای پروانه دارید، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تا انتهای سال جاری، پروانه را صادر کنیم و 18 ماه بعد نیز اپراتور باید فازهای آزمایشی را پشت سر گذاشته باشد و باید مشترکان این اپراتور، به حد قابل توجه رسیده باشند که تمام این موارد، به صورت ریز دارای زمان‌بندی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: این اپراتور در سال نخست، تعهد خاصی ندارد؛ اما از سال دوم به بعد تعهدات پروانه آغاز می‌شود.

* وزارت ارتباطات، اختیاری در اعمال فیلترینگ ندارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش که چرا فیلترینگ را سطح‌بندی نمی‌کنید، اظهار داشت: موضوع فیلترینگ ربطی به وزارت ارتباطات و فناوری ندارد و وزارت‌خانه نقشی در سیاست‌گذاری فیلترینگ ندارد.
تقی‌پور خاطر نشان کرد: قانونی به نام مصادیق محتوای مجرمانه در کشور وجود دارد که کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مسئول اعمال این قانون است.
وی ادامه داد: به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مسئول شبکه، اعلام می‌شود این آدرس‌ها مشمول جرایم رایانه‌ای است و نباید امکان دسترسی به این آدرس ها وجود داشته باشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بنابر این وزارت ارتباطات، اختیاری در اعمال تغییرات در نحوه فیلترینگ ندارد.

جمعه 20 آبان 1390برچسب:, :: 12:43 ::  نويسنده : سعید
جمعه 20 آبان 1390برچسب:, :: 12:27 ::  نويسنده : سعید

تلویزیون کابلی رسما در سال ۱۹۴۸ در آمریکا پدیدار شد و علت رشد روزافزونش تنوع ، گسترش و تخصصی بودن برنامه ها و کانالهای این سیستم پخش بوده است.



ادامه مطلب ...
یک شنبه 15 آبان 1390برچسب:, :: 9:9 ::  نويسنده : سعید

شرکت اچ‌پی در نمایشگاه جیتکس ۲۰۱۱ چاپگر جدیدی را به نمایش گذاشته که می‌تواند اشیاء دوبعدی و سه‌بعدی را شناسایی کند و تصاویر مربوط به آن‌ها را به اینترنت انتقال دهد.

 
جیتکس2011//چاپگر جدید با قابلیت اتصال به اینترنت بدون نیاز به رایانه

به گزارش ایتنا به نقل از فارس، این چاپگر حرفه‌ای TopShot LaserJet Pro ۲۰۰ M۲۷۵nw نام دارد و در حالی که قابلیت‌های فراوانی برای آن در نظر گرفته شده است، می‌تواند به صورت مستقیم و بدون نیاز به رایانه شخصی به اینترنت متصل شود.

این چاپگر از فوریه ۲۰۱۲ وارد بازار می‌شود و "روبرت دینکلاکر" مدیر بازاریابی گروه Imaging and Printing شرکت اچ‌پی در منطقه خاورمیانه، اروپا و آفریقا درمورد آن توضیح داده است: «ما این روزها از نوآوری سخن به میان می‌آوریم و این دستگاه نوآورانه‌ترین محصول در دنیای چاپگرها است. این چاپگر می‌تواند اشیاء سه‌بعدی را شناسایی کند و اطلاعات به دست آمده از آن را به صورت مستقیم به اینترنت انتقال دهد. بر این اساس ما برای کار کردن با این چاپگر به رایانه شخصی نیازی نداریم».

این قابلیت به این معنی خواهد بود که به عنوان مثال اگر یک کاربر قصد انتشار تصاویر مربوط به یک شیء را روی اینترنت داشته باشد، به جای آنکه تصویر شیء را تهیه کرده و پس از بارگذاری آن را به اینترنت انتقال دهد، می‌تواند به صورت مستقیم این تصویر را به فضای پردازش ابری منتقل کند.

این چاپگر یک نمایشگر لمسی دارد که کنترل بخش‌های داخلی را برای کاربر آسان می‌کند. از دیگر قابلیت‌های این محصول می‌توان به ابزار Wi-Fi Direct اشاره کرد که امکان اتصال بی‌سیم بین دستگاه‌های الکترونیکی و چاپگر را فراهم می‌آورد و برای همیشه نقش رایانه‌های شخصی را پاک می‌کند.

یک شنبه 15 آبان 1390برچسب:, :: 8:52 ::  نويسنده : سعید
یک شنبه 15 آبان 1390برچسب:, :: 8:48 ::  نويسنده : سعید
ايتنا - در حالي كه در برخي كشورها تعرفه تلفن ثابت در حد رايگان يا بسيار ناچيز است، پيشنهاد افزايش ۱۰۰ درصدي از سوي مخابرات ايران فشار مضاعفي را بر جامعه وارد مي‌آورد.
 
مخابرات ناگزير پذيرفت


ادامه مطلب ...
چهار شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 23:50 ::  نويسنده : سعید

 حتی پس از حمله های فیشینگ و یا سرقت رمز عبور، هکری نتوانست به حساب مزبور دسترسی پیدا کند و این را باید قدردان سیستم ارزیابی امنیتی بسیار کارآمد فیس بوک دانست.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Ciol، وب سایت شبکه اجتماعی فیس بوک اظهار داشته است که آنها روزانه از حداقل 600000 تلاش هک که سعی در شکستن و نفوذ به حساب ها و استفاده از رمز عبورها و اسامی کاربری، مشترکان این شبکه اجتماعی دارند ممانعت به عمل می آورند.

فیس بوک که دارای حدود 800 میلیون کاربر می باشد و روزانه یک میلیارد لاگین و ورود به شبکه اجتماعی خود را دارد.

فیس بوک اخیرا در سیستم امنیتی وب سایت خود اصلاحات و بهبودهایی را صورت داده است و از تکنیک ذخیره سازی رمز عبور "Trusted Friends" یا "دوستان مورد اعتماد" بهره می برد.

این تکنیک به ۳ الی ۵ دوست شما در فیس بوک اجازه می دهد که همانند نماینده ی حساب کابری شما عمل کنند، این بدین معنی است که اگر اکانت شما قفل، هک و یا به هر دلیلی از دسترس تان خارج شود و نتوانید آن را با روش هایی مثل تنظیم مجدد حساب کاربری از ایمیل بازیابی کنید، فیس بوک کدی را که باعث تنظیم مجدد حساب کاربری شما می شود را به ۳ الی ۵ دوست شما که از قبل در لیست Trusted Friends قرار داشته اند ارسال می کند و        می توانید از طریق این کد حساب کاربری خود را تنظیم مجدد نموده و دوباره به آن دسترسی پیدا کنید. 

دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 12:29 ::  نويسنده : سعید

ویروس Duqu یک برنامه قوی و پیچیده است و شاید چند سال قبل به عنوان یک ویروس خارق‏العاده به حساب می آمد، ولی امروز ویروس‌های هوشمند و پیچیده کم نیستند و نباید این چنین مجذوب Duqu شد.

 
همه چیز درباره ویروس Duqu

 



ادامه مطلب ...
دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 11:51 ::  نويسنده : سعید

 به تازگی فناوری جدید بی سیمی ابداع شده که با استفاده از آن سرعت انتقال داده ها به 3 تا 5 گیگابیت در ثانیه افزایش می یابد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از فارس، این فناوری که بر مبنای استاندارد WiGig طراحی شده، در هفته جاری برای اولین بار مورد آزمایش قرار گرفته است و بر روی طبف فرکانسی 60، 5 و 2.4 گیگاهرتز قابل استفاده است. سرعت این فناوری بی سیم در مقایسه با نمونه های عادی و ای – فای بسیار بالاتر است.

گفتنی است ابداع این فناوری با همکاری ده شرکت بزرگ آی تی ممکن شده که از جمله آنها می توان به نوکیا، مایکروسافت، سامسونگ، سیسکو و اینتل اشاره کرد.

این ده شرکت که هر یک 5 عضو در اتحادیه تست کننده این استاندارد داشته اند هنوز بر سر استفاده از آن به توافق نرسیده اند.

استاندارد یاد شده که نام Plugfestبرای آن استفاده شده ممکن است از اواسط سال 2012 به طور محدود قابل استفاده قرار بگیرد.

با استفاده از استاندارد Plugfest دسترسی به امکانات شبکه های بی سیم از فاصله دورتری هم ممکن می شود زیرا این استاندارد می تواند فواصل دورتری را هم تحت پوشش قرار دهد.

دو شنبه 9 آبان 1390برچسب:, :: 11:49 ::  نويسنده : سعید

 این شرکت به شدت معتقد است که دسکتاپ های مجازی بسیار قابل دوام تر از کامپیوترهای شخصی می باشند.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Ciol، شرکت نرم افزار سازمانی Citrix Systems با هدف ساخت دسکتاپ های مجازی آن را گزینه ای ارزانتر و اقتصادی تر نسبت به کامپیوترهای شخصی می داند.

مدیران اجرایی این شرکت بر این باورند که دسکتاپ های مجازی نسبت به کامپیوترهای شخصی سنتی ضمن ارزانتر بودن از قابلیت گسترش و ارتقاء بیشتر و آسانتری نیز برخوردارند.
با وجود دسکتاپ مجازی هزینه های سخت افزاری به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

در جدیدترین اظهارات رئیس شرکت Citrix، مارک تمپلتون بیان کرده است که جدیدترین فناوری های این شرکت که در راستای ساخت دسکتاپ مجازی است، قیمت کامپیوترهای شخصی را تا 25 درصد کاهش داده است.

او در ادامه افزوده است ما تمامی قابلیت ها و انعطاف پذیری را از دسکتاپ بر روی فناوری ارائه خواهیم کرد که در هر جایی قابل استفاده باشد.  



Alternative content




آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 53
بازدید کل : 3520
تعداد مطالب : 219
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1