دنیای آی تی
اخبار دنیای آی تی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
شنبه 30 مهر 1390برچسب:, :: 12:17 ::  نويسنده : سعید

 آنچه که کتابخوان الکترونیکی Cybook Odyssey را از بقیه کتابخوان های الکتریکی که توسط شرکت Bookeen و سایر شرکتها عرضه شده، متمایز می سازد، فناوری High Speed Ink System آن می باشد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوري اطلاعات ايران از Coolest Gadgets، این کتابخوان الکترونیکی (e-book reader) یک خلاقیت یک شبه نیست بلکه سالها بررسی صرف مراحل ساخت آن شده است.

در واقع فناوری HSIS انقلابی نو را در صنعت نمایش چاپ الکترونیکی به وجود آورده است و Cybook Odyssey را به عنوان پیشروی نسل جدید کتابخوان های الکتریکی که نمایشی سریعتر و تعاملی تر را به وجود آورده است، معرفی می کند.

فناوری جوهر الکترونیک که بخشی از وجود خود را مدیون صنعت تبلتها است یک تجربه کاربر پسند را به طرفداران کتاب های الکتریکی بخشیده است. 

دو شنبه 25 مهر 1390برچسب:, :: 11:53 ::  نويسنده : سعید

 

 

 

هفت درس از زندگی کاری استیو جابز

 

 

به یاد استیو جابز :

۱) سادگی را انتخاب کنید
از نظر جابز، سادگی نهایت پیچیدگی است. او به ایده های بسیاری نه گفته است تا بتواند محصولاتی را تولید کند که فقط شامل چیزهای مورد نیاز مشتری باشند و لاغیر. همانطور که در محصولات اپل مشخص است، جابز هیچ علاقه ای به جینگیلی مستون ندارد.
مقاله نویسان مجله فورچون می گویند جابز از کسانی که به همه چیز آری می گویند متنفر است، جابز و تیم مدیریتی اش ترجیح می دهند افرادی صادق در کنار خود داشته باشند تا کسانی که از ایده های نامناسب حمایت می کنند.

۲) ذهن خود را مانند افراد مبتدی نگه دارید
در آیین بودایی اصطلاحی وجود دارد به عنوان ذهن مبتدی. داشتن ذهن مبتدی یک موهبت است.
جابز توصیه می کند که همه مسائل را با ذهنی باز بررسی کنید و آنها را طوری تجربه کنید که گویی اولین باری است که با آن مواجه می شوید. خود را برای شگفت زده شدن آماده کنید.

 

۳) از خودتان انتظار تعالی داشته باشید
جابز می گوید سعی کنید معیار کیفیت باشید. بعضی ها به محیط هایی که در آن انتظار تعالی از فرد می رود، عادت ندارند.
شرکت سی و پنج ساله اپل با بیش از ۵۰ هزار کارمند و فروشی سالانه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد دلار که هر سال ۶۰ درصد رشد را تجربه می کند و محصولاتی به بازار ارائه می کند که گوی سبقت را از دیگران ربوده اند، تنها به این دلیل موفق شده است که جابز جز موفقیت و کمال چیزی را قبول ندارد. با وجودی که برخی او را یک دیکتاتور سازمان می نامند ولی او توانسته است اپل را تبدیل به شرکتی کند که دست کسی به آن نمی رسد.

۴) استعدادها را شناسایی و تربیت کنید
اپل بیش از ۲۵ هزار کارمند دارد. هر سال گردهمایی استراتژی شرکت با حضور گروهی از رهبران شرکت با عنوان یکصد کارمند برتر تشکیل می شود. با وجودی که احتمالاً معدودی کارمندان جزء نیز در این گروه انتخاب می گردند. کسانی که مهارتهای قوی و ایده های عالی دارند. اپل به ما یاد می دهد که پرورش و تشویق استعدادها مهمتر از ساختارهای سازمانی مصنوعی است.

 

۵) ایمان داشته باشید و پروژه های عجیبتان را رها نکنید
…چون ممکن است روزی تبدیل به پیکسار شوند. کمی پس از ترک اپل، جابز پرسودترین سرمایه گذاری عمرش را انجام داد. او با پرداخت پنج میلیون دلار گروهی از زبده ترین متخصصین گرافیک کامپیوتری را در قالب استودیوی پیسکار از جرج لوکاس خرید. در سال ۲۰۰۶ او پیکسار را به والت دیزنی به ارزش ۷.۴ میلیارد دلار فروخت و تبدیل به بزرگترین سهامدار دیزنی گشت.

 

۶) از متفاوت بودن نترسید
فروشگاههای اپل نمونه بارز این مسئله هستند. چی الیوت نویسنده کتابی در مورد جابز معتقد است این فروشگاهها خطر بزرگی برای شرکت به شمار می رفتند اما جابز با نگاه متفاوتش و سرمایه گذاری روی همین تفاوت ها به موفقیت بزرگی دست یافت. جابز می گوید: نوآوری وجه تمایز بین یک رهبر و یک پیرو است!

 

۷) به آنچه انجام می دهید عشق بورزید
تنها راه انجام کارهای بزرگ این است که آنچه را انجام می دهید واقعاً دوست داشته باشید. اگر تاکنون آن را نیافته اید به جستجویتان ادامه دهید. کنار ننشینید. اگر راجع به کارتان مشتاق و علاقمند نیستید، نمی توانید منشاء نوآوری باشید.

 

دو شنبه 25 مهر 1390برچسب:, :: 9:44 ::  نويسنده : سعید

کمیسیون نـــرم افزار از فعال ترین و پر بازده ترین کمیسیون های دوره دوم هیات مدیره سازمان نظام صنفی بود که با جلسات منظم، کارگروه های متعدد و پرکار خود اکنون می تواند کارنامه عملکرد چهار ساله اش را در دست راست خود بگیرد.

 

به گزارش عصر ارتباط، هرچند به اعتقاد برخی مجموعه فعالیت‌های انجام شده توسط این کمیسیون در رفع مشکلات موجود در بازار نرم‌افزار کافی نبوده است اما نباید این مساله را از نظر دور نگه داشت که کمیسیون‌ نرم‌افزار در مقایسه با بی‌تحرکی دیگر کمیسیون‌ها بیشترین اقدامات را در جهت تحقق اهداف از پیش تعیین‌ شده‌اش انجام داده است.

کمیسیون نرم‌افزار سازمان نظام صنفی ماموریت‌های هفتگانه‌ای را که در ابتدای دوره برایش تعریف شده بود به شیوه‌های متفاوت با تشکیل کارگروه‌، برگزاری سمینارهای آموزشی و برقراری تعامل و ارتباط با مراکز و سازمان‌های مرتبط دنبال کرد.

برخی نیز مانند تهیه گزارش تحلیلی از بودجه مناقصات سال 1390 یا سر و سامان دادن به وضعیت بسته‌های نرم‌افزاری، وارد مراحل اجرایی شدند و به نتیجه مطلوب رسیدند و برخی هم مانند مساله اجرای صحیح قانون کپی‌رایت به هیچ سرانجام مشخصی نرسیدند.

یوسفیان، رییس کمیسیون نرم‌افزار سازمان نظام صنفی نیز با اعلام اینکه از نظر حاضر شدن اعضا در جلسات کمیسیون بهترین شرایط را نسبت به دیگر کمیسیون‌ها داشتیم، گفت: «بنابراین عملکردمان با وضعیت موجود خوب بود حداقل می‌توانیم مدعی شویم که حداکثر تلاش خود را به کار گرفتیم.»

در مجموع این کمیسیون با برگزاری بیش از 60 جلسه و تشکیل 13 کارگروه مختلف اهداف تعیین شده‌اش را طی چهار سال پیگیری کرد.

تقویت اعضای سازمان

 تقویت بنیه اعضای سازمان یکی از مهم‌ترین اهداف سازمان بود که در این راستا اقداماتی جهت شناسایی و جذب تسهیلات مالی (طرح‌های زود بازده وزارت کار، وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و سایر منابع)، کمک جهت ایجاد کنسرسیوم (موضوعی، تخصصی، منطقه‌ای) انجام شد.

همینطور حمایت از شرکت‌های نرم افزاری جهت استفاده از استانداردهای بین‌المللی CMMI,  ISO +TickIT از جمله اهدافی بود که از طریق برگزاری سمینارهای آموزشی در حوزه نرم‌افزار از جمله آشنایی با استاندارد آزمون کیفیت نرم‌افزار و ISO25000 میسر شد. برگزاری چنین سمینارهایی در کنار دوره‌های آموزشی کوتاه مدت فنی و مدیریتی در جهت ارتقا دانش اعضا و ایجاد ظرفیت راهبری پروژه‌ها و مدیریت بنگاه‌های اقتصادی فناوری اطلاعات پیش‌بینی شده بود.

یوسفیان با اشاره به اجرای صحیح قانون کپی‌رایت در جهت حمایت از اعضای سازمان، آن‌را جزو برنامه‌ها و اهدافی دانست که علیرغم تلاش‌های صورت گرفته به نتیجه دلخواه منجر نشد.

او در این زمینه گفت: «بارها پیگیری کردیم تا در این زمینه فرهنگ‌سازی شود و به قضات آموزش‌های لازم داده شود و اما آنچنانکه ما انتظار داشتیم، سیستم قضایی کشور و دولت اقدامات موثری انجام ندادند.» رییس سابق کمیسیون نرم‌افزار نیز در زمینه اقدامات صورت گرفته در رابطه با تقویت اعضا به همکاری با اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در اجرای قانون تشکیل صندوق حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اشاره کرد و افزود: «مشارکت در تهیه و تدوین اساسنامه تشکیل صندوق و آیین‌نامه‌های اجرایی آن همینطور شناساندن شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات در مستندات قانونی به‌عنوان شرکت‌های دانش بنیان از جمله تلاش‌های ما برای تحقق این هدف بوده است تا حدی که اکنون می‌توانیم مدعی باشیم موفق عمل کردیم.»

کارگروه پایش مناقصات

یکی دیگر از اهداف شفاف‌سازی فعالیت‌های دولت در حوزه  ICT بود که در این راستا، سازمان باید در مورد نحوه برگزاری مناقصات، ایجاد شفافیت در برگزاری آن، اجرای صحیح قانون مناقصات، واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی، شناسایی موارد عدول دولت در اجرای سیاست‌های اجرایی اصل 44 در حوزه نرم‌افزار اقدامات اصلاحی را انجام می‌داد. رییس سابق کمیسیون نرم‌افزار در این زمینه گفت: «کارگروه پایش مناقصات را تشکیل دادیم و کلیه مناقصات سال 89 را استخراج کردیم. طبق قانون باید کلیه مناقصات در پایگاه اطلاع‌رسانی ثبت و سپس طبقه‌بندی شوند. اما تعداد بسیار اندکی از مناقصه‌ها در پایگاه ثبت شده بود که آنها هم ناقص بودند و باقی در روزنامه‌ها ثبت شده بودند نه در پایگاه اطلاع‌رسانی. کارگروه پایش مناقصات نیز گزارشی از مناقصات سال 89 با هدف اطلاع‌رسانی به کلیه دستگاه‌های ذیربط در خصوص عدم رعایت ضوابط و مقررات قانونی تهیه کرد. اکنون همه مناقصات باید در پایگاه‌ اطلاع‌رسانی ثبت ‌شوند.»

کارگروه توسعه بازار

تقویت کمی و کیفی تقاضا در بازار نیز ماموریت بعدی کمیسیون تعریف شده بود. این ماموریت از طریق تعامل با دولت و مجلس در جهت افزایش بودجه فناوری اطلاعات و سهم نرم‌افزار و مشارکت و تاثیرگذاری در اجرای طرح‌های استراتژیک صنعت نرم افزار پیگیری شد.

در این راستا سازمان باید مدیران ارشد سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ را برای توسعه کاربرد نرم‌افزار و فعال‌سازی پروژه‌های نرم‌افزاری ملی و راکد ترغیب می‌کرد.

یوسفیان نیز به تشکیل کارگروه توسعه بازار و رسیدگی به بودجه 90 در این کارگروه اشاره کرد و گفت: «در این کارگروه به مطالعه و بررسی پروژه‌های فناوری اطلاعات تعریف شده در برنامه پنجم توسعه پرداخته شد.»

او در ادامه به اقدامات انجام شده درباره ترغیب سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف برای همکاری با شرکت‌های متخصص داخلی اشاره کرد و گفت: «برای مثال با وزارت بهداشت برای اجرای طرح سپاس (سامانه الکترونیکی سلامت پردازش اطلاعات) همکاری کردیم.

همینطور در زمینه طبقه‌بندی شرکت‌های تولیدکننده نرم‌افزارهای بیمارستانی و مشارکت در ارزیابی محصولات نرم‌افزاری سلامت الکترونیکی به این وزارتخانه مشاوره‌های لازم را ارایه کردیم. از این طریق با ارزیابی محصولات نرم‌افزاری آنها را برای خرید نرم‌افزارهای شرکت‌های داخلی مجاب ‌کردیم.»

برنامههای ناقص برای آینده

یوسفیان مهم‌ترین برنامه دوره سوم هیات رییسه سازمان را پیگیری طرح‌ها و پروژه‌های ناتمامی که در دوره دوم و حتی اول سازمان و کمیسیون نرم‌افزار مطرح شده و هنوز به سرانجامی نرسیده‌اند، دانست. او در این خصوص گفت: «جلوگیری از بی‌ثمر ماندن طرح‌هایی که ما آنها را به نیمه رساندیم، باید بزرگ‌ترین و مهم‌ترین برنامه آینده کلیه کمیسیون‌های سازمان باشد.»

او در ادامه به کارگروه تهیه، تدوین و انتشار ویرایش دوم قرارداد تیپ فروش بسته‌های نرم‌افزاری اشاره کرد و افزود: «کارگروه بسیار منظمی بود که آیین‌نامه آن در آخرین جلسه هیات رییسه مطرح شد و کارش نیمه تمام باقی ماند و باید در دوره‌‌های بعد پیگیری شود.» 

 

دو شنبه 25 مهر 1390برچسب:, :: 9:23 ::  نويسنده : سعید

 چندی است بحث صدور مجوز برای فروشگاههای اینترنتی در دستور کاری مرکز توسعه تجارت الکترونیکی قرار دارد و حتی اتحادیه همگن با آن نیز انتخاب شد، خانم فرانک رازقی اسکویی به عنوان رییس مرکز ریشه بفرمایید چه زمانی صاحبان فروشگاههای اینترنتی میتوانند برای دریافت پروانه کسب به این اتحادیه مراجعه کنند؟

مشکلی که وجود داشت این بود که برای تشکیل هر اتحادیه جدیدی باید فروشگاه‌ها از یک اتحادیه موجود جدا می‌شدند، اما فروشگاه‌های اینترنتی در زیرمجموعه هیچ اتحادیه‌ای نبودند از همین‌رو کمیته نظارتی استان تهران اتحادیه فناوران رایانه تهران را انتخاب کرد تا فروشگاه‌های اینترنتی تهران از این اتحادیه پروانه کسب دریافت کنند.

طبق گفته شما فقط فروشگاههای اینترنتی تهران میتوانند به این اتحادیه مراجعه کنند، پس فروشگاههای اینترنتی که در استانهای دیگر هستند باید چه اقدامی انجام دهند؟

اگر می‌خواستیم در مرحله اول از تمام فروشگاه‌های اینترنتی ثبت نام کنیم و برای تمام آنها پروانه کسب صادر کنیم باید با تمام کمیته‌ها نظارتی شهرستان‌ها به توافق می‌رسیدیم تا یک اتحادیه را برای ثبت نام اولیه انتخاب کنند، این روند بسیار طولانی بود.

در این صورت فروشگاههای استانهای دیگر باید چه اقدامی انجام دهند؟

این فقط مرحله اول است، اتحادیه فروشگاه‌های اینترنتی یک اتحادیه سراسری است از همین‌رو پس از اینکه تعداد فروشگاه‌هایی که در تهران ثبت می‌کنند به حدود 200 فروشگاه برسد انتخابات اتحادیه سراسری برگزار می‌شود و پس از آن تمام فروشگاه‌ها می‌توانند با مراجعه به آن فروشگاه پروانه کسب بگیرند.

در قانون نظام صنفی تعداد پروانههای کسب برای تشکیل اتحادیه جدید 300 پروانه است؟

درست است، اما این محدودیت در قانون برای اتحادیه‌های کشوری وجود ندارد از همین‌رو ما در نظر داریم پس از مدتی مجوز لازم برای برگزاری انتخابات را از وزیر بازرگانی بگیریم.

بهنظر شما 200 فروشگاه اینترنتی در تهران فعالیت دارند؟

هم‌اکنون 6 هزار فروشگاه اینترنتی در سراسر کشور با شرکت پست قرار داد دارند از همین‌رو خیلی طبیعی است که حداقل 200 تا از این فروشگاه‌ها در تهران فعالیت کنند.

از مراحل اولیه دریافت پروانه کسب فروشگاههای اینترنتی دریافت نماد اعتماد است هماکنون چه تعداد فروشگاه برای دریافت نماد اعتماد ثبت نام کردهاند؟

تقریبا 330 فروشگاه برای دریافت نماد اعتماد ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد حدود 220 فروشگاه در تهران مستقر هستند.

پس از دریافت نماد اعتماد میتوانند برای دریافت مجوز به اتحادیه رایانه تهران مراجعه کنند؟

از روز شنبه (23 مهرماه) فروشگاه‌های اینترنتی تهران می‌توانند برای دریافت پروانه کسب به اتحادیه فناوران رایانه تهران مراجعه کنند، ما با اتحادیه هماهنگ کرده‌ایم که از طریق سایت  enamad فقط یکبار مدارک از متقاضیان دریافت شود و نیازی به ارایه چند باره مدارک نباشد.

 

 

دو شنبه 25 مهر 1390برچسب:, :: 9:20 ::  نويسنده : سعید

نامبرینگ خطوط E1 شرکت مخابرات در برخی نقاط تمام شده و درخواست های متقاضیان برای اجاره خطوط E1 بی پاسخ مانده است.

 

به گزارش عصر ارتباط، برخی متقاضیان خطوط E1 به‌ویژه در استان تهران ضمن مراجعه به مراکز مخابراتی با عدم فروش این خطوط مواجه شده‌اند و به آنها اعلام شده که فعلا این خطوط واگذار نمی‌شوند.

داود زارعیان مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، علت عدم این واگذاری را اتمام نامبرینگ این خطوط در برخی مراکز عنوان کرد.

او به خبرنگار ما گفت: «واگذاری این خطوط متوقف نشده بلکه در برخی مناطق نامبرینگ برای واگذاری تمام شده است.»

زارعیان افزود: «البته شرکت مخابرات ایران درخواست متقاضیان برای دریافت این خطوط را دریافت می‌کند تا پس از اینکه امکان واگذاری دوباره این خطوط وجود داشت، نسبت به ارایه آنها به متقاضیانی که درخواست خود را ارایه داده‌اند، اقدام کند.»

او علت تمام شدن نامبرینگ این خطوط در برخی مناطق را درخواست متقاضیان به خرید این خطوط از شرکت مخابرات ایران به جای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عنوان کرد.

ظاهرا خطوط E1 که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با کد یک واگذار می‌کند، گران‌تر از هزینه واگذاری همین خطوط توسط شرکت مخابرات است و به همین دلیل متقاضیان تمایل به خرید این خطوط از شرکت مخابرات ایران را دارند.

زارعیان گفت: «متقاضیان به جای اینکه خطوط 4 شماره‌ای خود را از رگولاتوری دریافت کنند، درخواست خطوط با سرشماره‌های 4 و 8 از مخابرات را دارند.»

از سوی دیگر، عدم استرداد مبالغ اضافی بابت خطوط E1 از سوی مخابرات به دارندگان خطوط E1 موضوع دیگری است که دارندگان این خطوط با آن مواجه هستند.

بر همین اساس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان نیز در این باره وارد عمل شده و در نامه‌ای که خطاب به روسای سازمان بازرگانی 31 استان کشور نوشته آورده است که تعرفه ماهانه لینک‌های E1 حداکثر تا مبلغ 75 هزار تومان است.

برهمین اساس از سازمان بازرگانی استان‌های کشور خواسته است تا ضمن اتخاذ ساز و کار مناسب، بر حسن اجرای مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در این باره نظارت کند و در صورتیکه تا پیش از 8 خرداد ماه سال 1390 هرگونه مبلغی اضافه بر مبلغ ماهیانه 25 هزار تومان توسط شرکت مخابرات استان از مشترکین خطوط E1 دریافت شده است، به آنها مسترد و در صورت استنکاف شرکت مخابرات استان از عودت مبالغ اضافه دریافی احتمالی، موضوع برای اقدام قانونی به تعزیرات حکومتی استان مربوط ارجاع و نتیجه به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان منعکس شود.

سید جواد احمدی مدیرکل دفتر نظارت بر خدمات زیربنایی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در این باره به خبرنگار ما گفت: «با ارسال این نامه درحال پیگیری اجرایی شدن مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات هستیم تا شرکت‌های مخابرات استانی نسبت به بازگرداندن این مبلغ به مشترکان خود اقدام کنند.»

 

او با اشاره به اینکه خیلی از استان‌ها این مبلغ را بازگردانده‌اند، افزود: «نامه ارسالی بیشتر خطاب به شرکت‌هایی است که هنوز نسبت به انجام این کار اقدام نکرده‌اند.»

 

تعرفه قبلی خطوط E1 مبلغ 3 میلیون تومان به عنوان ودیعه و 25 هزار تومان هزینه نگهداری ماهیانه بود که شرکت مخابرات ایران مبلغ ودیعه را به یک و نیم میلیون تومان کاهش و هزینه نگهداری ماهیانه را به 95 هزار تومان افزایش داده بود.

 

به گفته احمدی، تعرفه 95 هزار تومانی نگهداری ماهیانه که شرکت مخابرات ایران نسبت به اجرای آن اقدام کرده بود، به دلیل اینکه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات نبود، غیرقانونی بود و به همین دلیل رگولاتوری در 8 خرداد ماه سال 90 هزینه نگهداری 75 هزار تومانی و هزینه اتصال 500 هزار تومانی را تصویب و به شرکت مخابرات ایران ابلاغ کرد.

 

او افزود: «سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اکنون به دنبال پیگیری اجرای این موضوع از طرف شرکت‌هایی است که هنوز نسبت به اجرای مصوبه رگولاتوری اقدام نکرده‌اند.»

 

زارعیان با اشاره به اینکه اکنون خطوط E1 طبق تعرفه رگولاتوری فروخته می‌شوند، درباره تمکین شرکت‌های مخابرات استانی به مصوبه ابلاغی از سوی رگولاتوری، گفت: «خیلی از مشترکان علاقه‌مند به بازگشت و دریافت مبلغ مابه‌التفاوت این خطوط نیستند و بیشتر آنها این مبالغ را با مخابرات تهاتر کرده‌اند.»

 

به گزارش سازمان تنظیم مقررات، حسن رضوانی معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: «دارنده پروانه شبکه علمی کشور می‌تواند نسبت به ارایه سرویس‌هایی همچون خدمات صوت داخلی، شبکه خصوصی مجازی (VPN)، خدمات اینترنت، اینترانت، ویدیو کنفرانس و برگزاری آموزش‌های مجازی اقدام کند.»

او با اشاره به اینکه پروانه شبکه علمی کشور با هدف تبادل سریع اطلاعات میان مراکز علمی و دانشگاهی توسط رگولاتوری تدوین و به منظور اجرا هفتم تیر ماه سال 1390 به سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران اعطا شده است، افزود: «باتوجه به لزوم نظارت و اعمال مقررات برای استقرار و بهره‌برداری از شبکه علمی کشور و ایجاد بزرگراه مجازی تبادل اطلاعات برای اهالی دانش و مراکز علمی کشور، رگولاتوری با بهره‌گیری از ادبیات، تفکر و قواعد رگولاتوری و رعایت اصول هفت‌گانه رقابت، شفافیت، انصاف، عدالت، اخلاق مداری، صراحت و نوآوری به‌طور مستمر نسبت به نظارت و اعمال مقررات بر دارنده پروانه اقدام می‌کند.»

رضوانی، نظارت از راه‌های دور و نزدیک، طراحی فرم‌های پایش عملکرد، تخصیص نشانی پست الکترونیکی به‌منظور دریافت سریع گزارشات و مکاتبات و استخراج 183 شاخص نظارتی مطابق پروانه شبکه علمی کشور را از اهم اقدامات انجام شده نظارتی بر کار دارنده پروانه شبکه علمی کشور عنوان کرد.

عقد توافق سه جانبه بین سازمان فناوری اطلاعات، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و شرکت مخابرات ایران به‌منظور ایجاد شبکه علمی کشور، انتخاب 15 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی برای اتصال به شبکه علمی کشور در تهران و معرفی به شرکت مخابرات استان تهران برای تخصیص زوج فیبر نوری اختصاصی شبکه علمی و آماده‌سازی بستر آزمایش سرویس‌های پیشرفته مانند کنفرانس از راه دور نیز از جمله اقدامات مهم انجام شده برای ایجاد، راه‌اندازی و بهره‌برداری از شبکه علمی تهران توسط دارنده پروانه شبکه علمی کشور هستند.

یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:, :: 12:10 ::  نويسنده : سعید

 

 



اشاره:
نشريه عصر شبكه - با افزايش استفاده از ابزارهاي قابل حمل مانند لپ‏‌تاپ، تلفن‏‌هاي همراه هوشمند، تبلت‏‌ها و ... بيشتر كاربران ترجيح مي‏‌دهند كه از يك ابزار شبكه‏‌سازي بي‏‌سيم براي برقراري ارتباط با اينترنت و يا دسترسي به منابع شبكه استفاده كنند...

 

با افزايش استفاده از ابزارهاي قابل حمل مانند لپ‏‌تاپ، تلفن‏‌هاي همراه هوشمند، تبلت‏‌ها و ...  بيشتر كاربران ترجيح مي‏‌دهند كه از يك ابزار شبكه‌سازي بي‏‌سيم براي برقراري ارتباط با اينترنت يا دسترسي به منابع شبكه استفاده كنند. در واقع ابزارهاي شبكه‏‌سازي بي‏‌سيم به دليل آن‏كه فضاي كمتري اشغال كرده و كاربر را از مزاحمت كابل‏‌ها در امان مي‏‌دارند، بيشتر مورد توجه كاربران قرار مي‏‌گيرند تا از اين ابزارها در فضاي داخلي منزل و يا محل كارشان بهره‏‌مند شوند. در كنار مودم‏‌ها و روترهاي بي‏‌سيم كه امكان برقراري ارتباط وايرلس را ميان ابزارهاي متعدد فراهم مي‏‌كنند، از اكسس‌پوينت نيز براي افزايش دسترسي در شبكه بي‏‌سيم استفاده مي‏‌شود. شركت‏‌هاي توليدكننده ابزارهاي شبكه‏‌سازي نيز با توجه به بازار مصرف كننده ابزارهاي متفاوتي را با امكانات گوناگون طراحي كرده و به بازار عرضه مي‏‌كنند. ايسوس يكي از شركت‏‌هايي است كه ابزارهاي متعددي را در حوزه شبكه مانند روتر بي‏سيم، مودم و اكسس‌پوينت عرضه مي‏‌كند و ما تا كنون تعدادي از اين ابزارها را بررسي كرده‏‌ايم.


WL-330gE يكي از اكسس‏‌پوينت‏‌هاي اين شركت است كه در يك بسته‏‌بندي سفيد رنگ ارايه مي‌‏شود. درون بسته‌بندي دو كتابچه راهنما، ديسك درايور سخت‌‏افزار، دو آداپتور، يك كابل Cat5 و يك كيف كوچك قرار دارد. يكي از آداپتورها قابليت اتصال از طريق اينترفيس USB 2.0  را به سيستم فراهم مي‌‏كند بنابراين بدون نياز به اتصال ابزار به پريز برق مي‏‌توانيد انرژي مورد نياز ابزار را از طريق سيستم فراهم كنيد. البته بايد به اين نكته نيز اشاره كنيم كه طول كابل اين آداپتور بسيار كوتاه است و براي اتصال آن به لپ‌‏تاپ در نظر گرفته شده است. بنابراين براي اتصال اكسس‏‌پوينت به يك كامپيوتر روميزي مجبور خواهيد بود كه از آداپتور معمولي دستگاه استفاده كنيد. بدنه اين ابزار سفيد رنگ بوده و سه LED براي نشان دادن وضعيت اتصالات ابزار در بالاي آن تعبيه شده است. اين LEDها در هنگام فعال بودن ابزار به رنگ آبي روشن مي‏‌شوند. در سمت راست بدنه اكسس‌پوينت يك درگاه اترنت، ورودي آداپتور و كليد reset سخت‌افزاري تعبيه شده است.


شما مي‏‌توانيد اين اكسس‌پوينت را به صورت افقي روي ميز كارتان قرار دهيد و يا آن‏ را به راحتي به ديوار متصل كنيد تا فضاي كم‏تري را اشغال كند. يكي از نكات قابل توجه و مهم اين اكسس‌پوينت ابعاد و وزن آن است كه آن ‏را به يك ابزار قابل حمل تبديل مي‌‏كند. WL-330gE 86 ميلي‏‌متر طول، 62 ميلي‏‌متر عرض و 17 ميلي‏‌متر ارتفاع دارد و وزن آن 50 گرم است. البته توجه داشته باشيد كه از اين ابزار مي‏‌توانيد در حالت‏‌هاي يك اكسس‌پوينت، آداپتور اترنت، گيت‏‌وي و تقويت‌كننده استفاده كنيد. در وضعيت اكسس‌پوينت و گيت‌‏وي تنها بايد اين ابزار را به درگاه اترنت مودم خود متصل كنيد تا يك فضاي وايرلس را براي شما ايجاد كند. در حالتي كه مي‏‌خواهيد WL-330gE را به عنوان آداپتور اترنت مورد استفاده قرار دهيد، بايد آن‏ را به ابزاري كه با اترنت سازگاري دارد متصل كنيد. در حالت تقويت‌كننده نيز مي‏‌توانيد اين ابزار را به صورت بي‏‌سيم به يك روتر يا اكسس‌پوينت متصل كرده تا فضاي دسترسي بي‌‏سيم شبكه‏‌تان را افزايش دهيد. بايد به اين نكته نيز اشاره كنيم كه براي تغيير نوع عملكرد WL-330gE بايد وارد اينترفيس ابزار شويد و تنظيمات مورد نظر را اعمال كنيد.


در خصوص مشخصات فني اين محصول ايسوس بايد بگوييم كه فركانس عملياتي آن 2,4 گيگاهرتز بوده و به دو آنتن داخلي IFA مجهز شده است. خوب است بدانيد كه Gain آنتن‏‌هاي اين اكسس‌پوينت  1,25dBi است و برد آن در فضاي داخلي 40 متر و در فضاي بيروني تا 457 متر است. همچنين در حوزه قابليت‏‌هاي رمزگذاري و امنيتي اين اكسس‌پوينت نيز مي‏توان گفت كه WL-330gE از استانداردهاي WPA، WEP و WPA2 پشتيباني مي‏‌كند. همچنين قابليت پشتيباني از استانداردهاي بي‏سيم 802.11b/g را دارد. خوب است بدانيد نرخ انتقال اطلاعات در استاندارد 802.11g تا 54 مگابيت بر ثانيه و در استاندارد 802.11b به 11 مگابيت بر ثانيه مي‏رسد.


در مجموع مي‏‌توان گفت كه ايسوس در ارايه يك ابزار بي‏‌سيم با قابليت‏‌هاي متفاوت موفق عمل كرده است. ابعاد كوچك و وزن سبك آن به راحتي اين امكان را در اختيار شما قرار مي‏‌دهد تا در هر شرايط و هر محيطي آن‏ را به همراه داشته باشيد. علاوه بر آن‏كه در صورت قطع برق نيز امكان استفاده از آن از طريق اتصال ابزار به درگاه USB لپ‏‌تاپ ميسر خواهد بود. مجهز شدن به دو آنتن داخلي و پشتيباني از استانداردهاي رمزگذاري متداول موجب خواهد شد تا شما بتوانيد در يك محدوده مناسب از اين ابزار استفاده كنيد، بدون آن‏كه نگران دسترسي كاربران غيرمجاز به منابع شبكه خود را داشته باشيد.

مزايا
سبك و قابل حمل، عملكرد مناسب

معايب
عدم پشتيباني از شبكه‌هاي بي‌سيم N

مشخصات فني
نوع محصول: اكسس‌پوينت

استاندارد بي‏سيم:  802.11 b/g
اتصالات كابلي: يك درگاه اترنت 100/10
قيمت و گارانتي: -,67,000 تومان با 18 ماه ضمانت پارس ارتباط

یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:, :: 12:3 ::  نويسنده : سعید

به دنبال آتش‌سوزی‌ها در برخی مدل‌های تلویزیون‌های سونی به علت افزایش دما، این شرکت ژاپنی اعلام کرد مردم می‌توانند به صورت رایگان گیرنده‌های تلویزیونی خود را در نمایندگی‌های این شرکت در سراسر جهان بازرسی کنند.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از فارس، شرکت سونی هشدار داد که یکی از قطعه‌های موجود در 8 مدل مختلف از سری تلویزیون‌های Bravia آن اختلال دارد که این اختلال در برخی موارد می‌تواند افزایش دما و آتش‌سوزی را نیز به دنبال داشته باشد.

شرکت سونی از دادن توضیحات بیشتر در این مورد به خبرنگاران خودداری کرده و تنها توضیح داده است که مردم می‌توانند تلویزیون‌های خود را در نمایندگی‌های این شرکت بررسی کنند تا احتمال بروز هرگونه آتش‌سوزی از بین برود.

سونی در بیانیه خود اعلام کرده است، هر کاربری که نگران این جریان است می‌تواند به نمایندگی‌های این شرکت درخواست خود را اعلام کند تا در نهایت یکی از مهندسان سونی به صورت رایگان در منزل تلویزیون را بررسی
کند.

مدل‌های تلویزیون‌های سونی که هم‌اکنون دچار مشکل مذکر شده‌اند شامل موارد زیر می‌شوند: KDL-40D3400KDL-40D3500 ،KDL-40D3550 ،KDL-40D3660 ،KDL-40V3000 ،KDL-40W3000 ،KDL-40X3000 و KDL-40X3500.
بر اساس گزارش‌های موجود، از این گیرنده‌های تلویزیونی تاکنون 6/1 میلیون دستگاه در دنیا فروخته شده است و فقط 630 هزار دستگاه از آن‌ها در اختیار مردم اروپا قرار دارد.

یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:, :: 12:3 ::  نويسنده : سعید

دنیس ریچی پدر زبان برنامه نویسی سی و همین طور یکی از طراحان و خالقان سیستم عامل متن باز یونیکس در سن 70 سالگی درگذشت.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از فارس، Dennis Ritchie همچنین ریزپردازنده 4004 شرکت اینتل را در سال 1971 به بازار معرفی کرده و سبب انقلابی در دنیای پردازنده های رایانه ای شده بود.
همچنین ابداع زبان برنامه نویسی سی توسط او به تسهیل نگارش برنامه های رایانه ای مدرن کمک شایانی کرد .

مرگ او پس از یک دوره ابتلای طولانی به بیماری رخ داد. وی که مدت زیادی از عمر خود را به کار و فعالیت در آزمایشگاه های بل اختصاص داده بود رویکرد قابل تحسینی در زمینه طراحی سیستم داشت.

وی خود گفته بود مهم ترین چیزی که برای من اهمیت دارد، طراحی نرم افزارهایی است که افراد نخبه هم بتوانند از کار کردن با آنها لذت ببرند. Dennis Ritchie در سال های اخیر همکاری گسترده ای با شرکت آلکاتل – لوسنت داشت و جئونگ کیم رییس آزمایشگاه های این شرکت در مورد او گفته است: وی مردی بی نظیر بوده است.

Dennis Ritchie در 9 سپتامبر سال 1941 در محله برونکس ویل شهر نیویورک متولد شد. پدر وی آلیستر ریچی بعد از تولد وی شغلی را در شهر نیوجرسی به عنوان مهندس سیستم های سوییچ و تعویض در آزمایشگاه های بل به دست آورد و به همین علت خانواده آنان به این شهر نقل مکان کرد.

بعد از مدتی وی به دانشگاه هاروارد رفت و توانست در سال 1963 در رشته فیزیک لیسانس بگیرد. او در زمان تحصیل در دانشگاه هاروارد برای اولین بار با رایانه ها مواجه شد و با حضور در یک سخنرانی در مورد رایانه یونیواک 1 به این پدیده تازه وارد علاقمند شد.

وی برای ادامه تحصیل به دانشگاه MIT رفت و توجه او از رایانه های بزرگ مین فریم به رایانه های کوچک تر و ارزان قیمت تر جلب شد. ریچی سپس به آزمایشگاه های بل پیوست و بر روی طرح Multics کار کرد.

هدف از اجرای این طرح ابداع سیستم عاملی بود که بر روی همه رایانه ها قابل نصب باشد و برنامه های مختلف بدون مشکل بر روی آنها کار کنند. ایده طراحی یک سیستم عامل ساده تعاملی و سازگار با همه رایانه ها منجر به خلق سیستم عامل یونیکس در سال 1973 شد.

وی در اواسط دهه 70 وقتی دید زبان های برنامه نویسی موجود برنامه ها را برای اجرا محدود به محصولات و سیستم های خاصی می کنند و امکان اجرای یک برنامه بر روی همه رایانه ها به سادگی وجود ندارد زبان برنامه نویسی سی را اختراع کرد.

سازگاری با سخت افزارهای مختلف اجرای این زبان را بر روی رایانه های مختلف به سادگی ممکن می کرد و همین مساله برنامه نویسی و طراحی نرم افزار را یک گام اساسی به جلو برد.

 شرکت لنووو با پشت سرگذاردن دل به دومین فروشنده بزرگ رایانه در جهان مبدل شد و اچ پی نیز توانست رتبه برتر خود را حفظ کند.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از فارس، یافته های آی دی سی و گارتنر نشان می دهد در سه ماهه سوم سال 2011، سهم اچ پی برترین فروشنده رایانه در جهان 5.3 درصد افزایش یافته و این در حالی است که گفته می شود اچ پی ممکن است تولید برخی مدل های رایانه های خود را به طور کامل متوقف کند.

با توجه به رشد پایین فروش رایانه در جهان طی این مدت سهم شرکت های بزرگ از بازار فروش رایانه چنان که شاید و باید افزایش نیافته است. تداوم بحران اقتصادی چشم انداز این بازار در آینده را هم تیره و تار کرده است.

بعد از اچ پی، لنووو و دل به ترتیب 13.5 و 11.6 درصد از این بازار را در کنترل خود دارند. کارشناسان علت اصلی رشد سهم لنووو را موفقیت آن در بازار دو کشور مهم و پرجمعیت یعنی آمریکا و چین می دانند.

یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:, :: 11:59 ::  نويسنده : سعید

نتایج جستجوی برخی كلمات خاص در موتورهای جستجوی یاهو و Bing منجر به هدایت به صفحات خرابكاری می شوند كه حاوی یك rootkit بسیار خطرناك هستند.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از Certcc، بنا به گفته متخصصان امنیتی از شركت تولید كننده آنتی ویروس GFI، جستجوی فایل های فلش با استفاده از موتورهای جستجوی Bing و یاهو منجر به هدایت به صفحات وب جعلی می شود كه منتشر كننده rootkit هایی هستند كه به سختی قابلیت حذف یا پاكسازی دارند.

این مشكل در نتایج پشتیبانی شده توسط موتور جستجو یا همان تبلیغاتی كه در بالای نتایج جستجو برای كلماتی خاص دیده می شوند، وجود دارد. این نتایج كمی متفاوت از نتایج طبیعی الگوریتم موتور جستجوی Bing است ولی به اندازه ای نزدیك به كلمات مورد جستو است كه كاربران غالباً بر روی آنها كلیك می كنند.

در حمله جدید، مشاهده شده است كه در زمان جستجوی كلمه "Adobe Flash" یك نتیجع تبلیغاتی با عنوان "Download Flash Player" ظاهر می شود كه متعلق به وب سایت GetAdobeFlash.com است. بنا به گفته های شركت امنیتی GFI كلیك كردن بر روی لینك مذكور كاربر را به صفحه ای جعلی هدایت می كند كه به ظاهر لینكی برای دانلود فلش پلیر 10 دارد اما به واقع یك روتكیت بسیار خطرناك را انتشار می دهد كه پاك كردن آن تقریباً غیر ممكن است.

در گذشته گوگل هدف اصلی مجرمان اینترنتی برای قانع كردن و فریب دادن تیم فروش این شركت برای پذیرفتن تبلیغات خرابكارانه بود، اما گوگل در حال حاضر در این مورد بسیار سخت گیری می كند و چنین حملاتی به ندرت بر روی آن مشاهده می شود، به همین دلیل مجرمان اینترنتی به اهداف جدید یعنی یاهو و Bing هجوم آورده اند.
 

شرکت موزیلا سازنده مرورگر فایرفاکس بر سر رتبه‌بندی امنیت مرورگرهای اینترنتی، به شدت به مایکروسافت حمله کرده است.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از فارس، علت این انتقاد و اظهارنظر تند عرضه ابزار جدیدی توسط مایکروسافت است که نشان می دهد میزان امنیت مرورگر فایرفاکس کمتر از نسخه 9 مرورگر IE است.

این ابزار که از طریق آدرس yourbrowsermatters.org در دسترس است، با استفاده از اطلاعات مختلفی که به طور آنلاین جمع آوری می کند، می تواند میزان امنیت مرورگرهای مختلف را مشخص کند. نکته جالب این است که ابزار یاد شده مرورگر Internet Explorer 9 را امن ترین مرورگر موجود دانسته است.

در رتبه های بعدی امنیت هم نسخه های 8 و 7 این مرورگر قرار گرفته اند. اما مرورگرهای ساخت دیگر شرکت ها وضعیت خوبی ندارند و به عنوان مثال کروم نمره 2.5 از 4 و فایرفاکس 7 نمره 2 از 4 دریافت کرده است که این مساله به اعتراض شدید موزیلا منجر شده است.

در بیانیه موزیلا تصریح شده که این شرکت مفتخر به آن است که مرورگرهایش همیشه از نظر امنیتی در مقایسه با دیگر امنیت ها در صدر قرار داشته اند. موزیلا اعلام کرده که از فناوری های پیشرفته ای مانند HSTS برای حفظ امنیت کاربران استفاده کرده و چنین درجه بندی هایی را قبول ندارد.
کروم هنوز در این زمینه موضع گیری نداشته است.

یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:, :: 11:53 ::  نويسنده : سعید

مسنجر (پیام‌رسان) ایرانی در پنجمین نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال رونمایی شد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از مهر، شبکه اجتماعی "ITEG" در جایگاه یکی از شبکه‌های اجتماعی بزرگ بومی کشور این مسنجر را عرضه کرده است.

شبکه اجتماعی "ITEG" یا Information Technology Experts Group ارائه‌دهنده این مسنجر از سال 88 فعالیت خود را آغاز و رتبه دوم را در سومین جشنواره رسانه‌های دیجیتال کسب کرده است.

مسنجر ایرانی با هر سه نسخه سیستم عامل ویندوز یعنی ویستا، سون (7) و ایکس پی، سازگار است و در ساخت آن از هیچ برنامه نرم‌افزاری خارجی استفاده نشده است.

مهدی صرامی قائم مقام رئیس پنجمین نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال در مراسم رونمایی از این مسنجر ایرانی گفت: بدون روحیه بسیجی این اتفاق رخ نمی‌داد و تمام تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر حمایت از رسانه‌های کاربر محور است.

پنجمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال تا 23 مهرماه از ساعت هشت تا 21 در محل مصلی امام خمینی (ره) میزبان علاقه‌مندان به رسانه‌های دیجیتال و تولیدات ملی و بین‌المللی است.

یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:, :: 11:50 ::  نويسنده : سعید

در صورتی که از آنتی‌‌ویروس Avira استفاده می‌‌کنید حتماً صدای ناهنجاری که به هنگام پیدا شدن یک فایل مخرب به گوش می‌‌رسد را شنیده‌‌اید. این صدا از اسپیکر‌‌ مادربورد به گوش می‌‌رسد در نتیجه می‌‌تواند در درازمدت بسیار آزاردهنده باشد. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه غیرفعال کردن این صدا و یا ایجاد تغییر در آن بپردازیم.

برای این کار:
بر روی آیکن Avira در نوار تسک‌‌بار راست کلیک کرده و Configure AntiVir را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده، در قسمت سمت چپ صفحه، تیک گزینه Expert Mode را بزنید.
حال fر روی مجموعه‌‌ی General دوبار کلیک کنید و سپس Acoustic Alerts را انتخاب نمایید.
هم‌‌اکنون 3 گزینه خواهید داشت:
No Warning که با انتخاب آن صدا غیرفعال خواهد شد.
Use PC Speakers که با انتخاب آن صدا به جای اسپیکر مادربورد، از اسپیکرهای کامپیوتر پخش خواهد شد.
و نهایتاً User the following WAV-file که از طریق آن می‌‌توانید یک فایل صوتی Wave را جایگزین صدای پیش‌‌فرض آنتی‌‌ویروس کنید.
در پایان برای ایجاد تغییرات، بر روی دکمه OK کلیک کنید.

یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:, :: 11:47 ::  نويسنده : سعید

mrgladiyator می‌نویسد:
همان‌طور که می‌دانید سرویس ایمیل شرکت «مایکروسافت» در حال حاضر با نام Windows Live Hotmail فعالیت می‌کند. ایمیل‌هایی که در این سرویس ساخته می‌شود می‌توانند از دو پسوند hotmail.com و live.com استفاده کنند (همانند tarfandestan@live.com).

در گذشته کاربران امکان ساخت ایمیل‌هایی با پسوند msn.com را نیز داشتند، اما در حال حاضر چنین امکانی میسر نیست. این موضوع را می‌توانید در صفحه ثبت‌نام ایمیل شرکت «مایکروسافت» به نشانی https://signup.live.com ملاحظه کنید. در این ترفند قصد داریم نحوه ساخت ایمیل با پسوند msn.com را به شما آموزش دهیم تا ایمیل‌هایی همانند tarfandestan@msn.com بسازید.

بدین منظور:
کافی است به آدرس زیر مراجعه کنید:
https://accountservices.passport.net/reg.srf?id=963
سپس فرم ثبت‌نام را پر کرده (ترفندستان) و مراحل نهایی ساخت ایمیل با پسوند msn.com را طی کنید.
برای ورود به ایمیل خود می‌توانید از همان آدرس http://live.com استفاده کنید.



Alternative content




آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 11
بازدید هفته : 15
بازدید ماه : 17
بازدید کل : 3304
تعداد مطالب : 219
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1